NO-DIG BERLIN 2013 & WASSER BERLIN 2013

20 март 2013

От 23-ти до 26 април 2013 в изложбен център Messe Berlin, в немската столица, ще се проведе международното изложение и конференция за безизкопни технологии No-Dig Berlin 2013. За пореден път Българска асоциация за безизкопни технологии ще вземе участие.

 
Международното изложение No-Dig Berlin се организира от Немското общество за безизкопни технологии и със специалната подкрепа на Международното общество за безизкопни технологии. Събитието е престижна трибуна за много частни компании, свързани с приложението на безизкопните технологии, производството на машини и оборудване за тях, както и за неправителствените организации, свързани с тяхното популяризиране и развитие.
 
No-Dig Berlin традиционно се провежда съвместно с международния воден форум  Wasser Berlin, който съчетава промишлено изложение с научен конгрес в сферата на добива и дистрибуцията на прясна вода и пречистването на отпадъчни води.
 
Българска асоциация за безизкопни технологии ще бъде на разположение на всички изложители, и ще представи дейността си и постиженията на страната ни в безизкопните технологии, на собствен щанд в изложбения център Messe Berlin.
 
За поредна година компания член на БАТТ- Строителна механизация АД също ще се представи на No-Dig събитието в Берлин. На същия форум през 2011 фирмата беше наградена с най- престижната за безизкопната общност награда за успешно изпълнен проект No- Dig Award 2011. Тази година компанията ще представи на изложението проектираното и произведено от нея оборудване за безизкопна рехабилитация на тръбопроводи по метода „Облицовка с втвърдяване на място”.  
 
Заповядайте, на щанда на асоциацията № 112 и на щанд 213 на Строителна механизация АД в зала 1.2 на изложбен център Messe Berlin.
 
 
www.nodigberlin2013.com