СТЕФАН ЖЕЛЯЗКОВ БЕШЕ ПРЕИЗБРАН С ПЪЛНО МНОЗИНСТВО ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БАТТ

28 септември 2011

Стефан Желязков, досегашният председател на Българската асоциация за безизкопни технологии /БАТТ/, единодушно беше избран за нов четири годишен мандат, като Председател на асоциацията, на провелото се  вчера в София годишно отчетно изборно събрание на безизкопната асоциация.

 
Членовете на асоциацията за втори път гласуваха доверието си към Желязков, като изтъкнаха, че той е най-подходящият за този пост, поради огромните му заслуги за популяризирането на безизкопните технологии, както в България, така и зад граница. От създаването на БАТТ през 2007 година  досега Желязков успешно е представял дейността на асоциацията, създал е множество контакти с други безизкопни асоциации и като резултат от това, БАТТ е първият на Балканския полуостров асоцииран член на Международното общество за безизкопни технологии /ISTT/.
 
Стефан Желязков е Изпълнителен директор на „Строителна механизация” АД- Казанлък, член е на Борда на директорите на Международното общество за безизкопни технологии, член е на УС на Българска асоциация по водите и на УС на Камарата на строителите в България. Има публикуван доклад в изданието на Университета на Обединените нации UN Campus „Развитие на капацитета за намаляване загубите на питейна вода: предизвикателства и опит” издаден през 2011г.